Aviart

Us proposem una ruta caminant pels carrers i indrets del municipi per contemplar art a l'aire lliure.

AVIART vol donar valor i atractiu al poble, establint una marca amb sentit com a registre evolutiu de poble i amb consciència social. AviART fusiona presència artística i cura paisatgística.
 Porta l’art al carrer, l’art fet pels veïns i per professionals també. Ordena els paratges naturals fusionant-los amb el poble de manera coherent.

Us convidem a conèixer la pàgina web de NaturaLocal on destaquem  la Georuta Aviart: l'art al carrer

Natura Local és una web i app on podràs trobar informació sobre les rutes de natura que hi ha als pobles de Catalunya. Entre les nostres rutes per Catalunya podràs seguir sense dificultat rutes de senderisme i rutes btt per Catalunya, rutes a peu o rutes en bici categoritzades per municipi i activitats temàtiques. L’app de Natura Local et guiarà i t’explicarà les curiositats més rellevants d'aquestes rutes a l’aire lliure sense necessitat de cobertura ni connexió telefònica.També podràs consultar les rutes que vulguis realitzar atenent a criteris com l’espai natural (rutes de muntanya, rutes pel litoral, rutes pels boscos o rutes per rius) i tota mena de dificultats, des de rutes per famílies fins a rutes més exigents aptes per excursionistes experts. A la web de Natura Local també hi podràs consultar i visualitzar les propostes turístiques de molts destins de Catalunya, amb continguts sobre festes locals, altres llocs per visitar, on menjar, on dormir i producte local. Utilitza la nostra app gratuïta, disponible tant per IOS con en Android i gaudiràs com mai de les sortides a la natura.

Darrera actualització: 22.01.2020 | 08:36