Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes al lloc web de l'Ajuntament d'Avià

Avià, per aquells que ja el coneixem, és un petit poble, que creix dia a dia a partir de la convivència i l’ajuda dels seus veïns. Aquesta pàgina web, neix com una altra eina per tal que aquests valors de participació ciutadana es transmetin també mitjançant aquesta plataforma que guanya importància a cada segon: Internet.

Per totes aquelles persones que no coneixen Avià, aquesta pàgina pretén transmetre la informació necessària per tal d’animar al públic a venir a visitar aquest petit i bonic indret. També per aportar les dades més rellevants quant a història, els paratges d’interès turístic o els serveis que podem oferir, entre moltes altres, per tots aquells interessats.

El més important per a l’Ajuntament d’Avià és créixer amb les avianeses i els avianesos. Perquè, a la vegada que Avià ens construeix, entre tots també construïm Avià. És per això que la opinió dels nostres ciutadans ens importa tant. Volem mantenir contacte amb totes aquelles persones que tinguin qualsevol petició, suggeriment, etc., els quals seran molt ben rebuts pel nostre equip de govern.

Així que us animem a visitar la nostra pàgina, que es mantindrà actualitzada en tot moment.

 

Moltes gràcies per la seva atenció. Tal com hem dit, per qualsevol comentari, estem a la seva disposició.

 

Ben cordialment,

Darrera actualització: 16.10.2017 | 12:04
Darrera actualització: 16.10.2017 | 12:04