Àrea d'autocaravanes

EL CODI D'ACCÉS A L'ÀREA D'EMERGÈNCIA DE RESIDUS ÉS: 1977 √ 

La primera àrea pública de serveis per autocaravanes d'Avià està situada a l'aparcament que hi ha just davant de l'escola Santa Maria d'Avià i està dotada d'un punt d'aigua, electricitat i un servei per descarregar aigües grises i negres. 

Els dies laborables en època escolar només es poden ocupar les 5 parcel·les destinades a vehicles camper. Els caps de setmana, dies festius i períodes de vacances es podran utilitzar tantes places com sigui necessari en aquest mateix aparcament optimitzant l'espai disponible.

L'estada màxima permesa és de 48 hores i tots els serveis són gratuïts (estacionament, aigua i descàrrega d'aigües grises i negres) llevat de la llum. Per disposar d'electricitat cal introduir 3 euros al moneder del born elèctric i triar el número d'endoll que es vulgui fer servir si està disponible.

Pel que fa a la gestió de les deixalles, cal emprar la caseta de fusta que hi ha a la zona on hi ha els contenidors de cadascuna de les fraccions. L'Ajuntament d'Avià demana als usuaris que es faci un triatge adequat de les deixalles dipositant cada fracció en el seu contenidor corresponent per poder fer un reciclatge correcte. Per obrir la porta cal escanejar el codi QR al mòbil. Així s'obtindrà un codi de quatre dígits (1977√ ) per introduir al teclat.

Darrera actualització: 13.04.2022 | 12:31