Montse Casellas i Sala

Salut pública, Medi ambient, Pagesia, Participació ciutadana i Hisenda

Tel. 650 372 348 - montse-casellas@hotmail.com


Nascuda el 12 d'abril del 1985 a Sagàs. És filla de la Casanova de la Plana de Graugés. Ha cursat estudis superiors, obtenint la diplomatura de Gestió i Administració Pública i llicenciatura de Ciències Polítiques de l'Administració per la Universitat de Barcelona. Especialitzada amb formació agrària com Gestió de l'Empresa Agrària, Benestar Animal i Emprenedoria en Vaquí de Llet.

Ha treballat a l'Ajuntament d'Avià i l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona com a auxiliar administratiu. Actualment, treballa a l'explotació agrícola i ramadera Casellas Sala scp que tenen vaquí de llet, porcs, farratges i cereal.

Durant anys va col·laborar amb entitats i festes del poble com la Coral Sta. Maria d'Avià, les caramelles, festival de ballet de Càritas, festa gent gran d'Avià, Consell escolar municipal, i va estar la Pubilla del Poble i Pubilla Comarcal del Berguedà de l'any 2003.

És sòcia de l'associació de Dones del Món Rural que és un grup de ramaderes i pageses de Catalunya, que vetlla per donar visibilitat a la seva feina, defensar interessos i necessitats, crear sinèrgies i millorar la igualtat d'oportunitats al sector.

Implicada amb el sector, defineix a la localitat dient: Avià és un poble viu!

A l’Ajuntament d’Avià és la regidora de  Salut pública, Medi ambient, Pagesia, Participació ciutadana i Hisenda

  • Data presa possessió: 17 de juny de 2023
  • Retribucions:
    • Assistència a les Juntes de Govern: 232,07€ per regidor/a.
    • Assistència a les sessions ordinàries del Ple: 92,06€ per regidor/a integrant de l’Òrgan.
Darrera actualització: 19.07.2023 | 09:16