L’Ajuntament d’Avià estrena el primer concurs de cartells de la Festa Major

Dijous, 18 de maig de 2023

El termini de presentació dels treballs serà el 5 de juliol i les il·lustracions finalistes s’exposaran perquè tothom pugui votar la proposta guanyadora

L’Ajuntament d’Avià ha convocat per primera vegada un concurs de cartells per il·lustrar la celebració de la Festa Major 2023. 

El consistori ha decidit obrir un concurs públic amb la finalitat d’escollir un disseny que serveixi per anunciar la celebració d’enguany, que tindrà lloc a finals del mes d’agost. 

Les bases completes del 1r concurs de cartells de la Festa Major d’Avià es poden consultar en aquesta mateixa publicació. La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases i l’autorització a l’organització per a la reproducció d’aquestes obres.

La regidora de Festes de l’Ajuntament d’Avià, Sara Subirana, ha detallat que “estem molt contents d’anunciar aquest primer concurs de cartells de la Festa Major, ja que creiem que és una bona manera d’incentivar la creativitat i de donar més valor a una celebració que els avianesos i avianeses esperem cada any amb moltes ganes”. “Desitgem que el concurs sigui molt participat i que els veïns i veïnes del poble participin en la votació final per escollir aquell que més els representa”, acaba la regidora. 

El termini de presentació dels treballs acabarà el dia 5 de juliol de 2023 i després s’obrirà un període on un jurat qualificat escollirà un mínim de tres i un màxim de cinc cartells finalistes.

Els cartells finalistes s'exposaran del 7 al 14 de juliol de 2023 a la sala d'exposicions de l'Ajuntament d’Avià i tothom qui ho desitgi podrà votar el cartell que més li agradi. 

L’anunci del cartell guanyador es farà el dia 17 de juliol de 2023. 

Per poder participar en el concurs, és condició indispensable que els dissenys siguin originals, inèdits i anònims. La temàtica del cartell és oberta, però lògicament ha de tenir relació amb la Festa Major d’Avià i el municipi. 

El premi per al cartell guanyador serà un àpat per a dues persones al restaurant La Teula d’Avià.

Per a la creació del cartell s’admet qualsevol tècnica creativa, però el disseny final haurà de ser el resultat de la impressió de l’arxiu digital que l’acompanya, evitant així en els originals tècniques difícilment reproduïbles a impremta.

El format del cartell haurà de ser vertical, mida DINA3 (29,7x42cm), sobre un suport de cartró ploma de 5 mm de gruix, aproximadament. 

Darrera actualització: 22.05.2023 | 09:18