L’Ajuntament d’Avià es ven un solar per fer pisos tutelats

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 00:00

Les persones interessades en comprar el solar tenen temps de presentar les seves ofertes fins el 20 d'octubre

L’Ajuntament d’Avià ha posat a la venda un solar edificable de 708 metres, situat al número 35 de l’avinguda Antoni Gaudí.

En aquest espai s’hi poden construir dos habitatges unifamiliars. La valoració d’aquest sòl s’ha fixat en 98.402,90 euros. Les ofertes han de ser a partir d’aquets preu i es poden presentar fins el 20 d’octubre. Les condicions per optar a la compra d’aquest solar es poden consultar a la pàgina del consistori: www.avia.cat.

Patrocini Canal, l’alcaldessa d’Avià ha explicat que els diners que s’obtinguin amb la venda d’aquest solar “es destinaran a comprar un altre solar més adequat per construir-hi pisos tutelats”. El consistori necessitarà un espai que estigui a prop dels serveis bàsics. L’alcaldessa ha explicat que l’Ajuntament “aposta per impulsar aquesta iniciativa per atendre necessitats en l’àrea social”.

L’alcaldessa ha explicat que el consistori és propietari d’aquest solar perquè el va obtenir per la cessió de terrenys que és obligatòria quan es fan promocions urbanístiques a través de plans de millora urbanes o plans parcials. Aquests terrenys s’han destinar a  finalitats establertes per la Llei d’Urbanisme com habitatges d’ús social. La legislació també preveu que es puguin vendre com farà ara el consistori, sempre que els diners es destinin a projectes públics com els pisos tutelats esmentats.

Darrera actualització: 08.10.2021 | 10:51