L’Ajuntament d’Avià concedeix 12.000 euros d’ajudes a una desena d’esportistes del poble

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 09:00

Per primera vegada, el consistori ha atorgat subvencions a practicants de diferents modalitats esportives d’entre 9 i 55 anys  

L’Ajuntament d’Avià ha atorgat un total de 12.000 euros a esportistes que viuen al municipi. Aquesta línia d’ajudes s’ha lliurat amb l’objectiu de donar-los suport. Es tracta d’una partida que es va incloure per primera vegada en el pressupost municipal d’enguany que es va aprovar el gener. 

Aquestes ajudes s’han concedit a un total de 10 esportistes que resideixen al poble i que tenen entre 9 i 55 anys. Competeixen en les modalitats de boccia, motocròs, ciclisme, gimnàstica esportiva, descens amb BTT i atletisme, segons han explicat Gerard Aran, regidor d’Esports i Patrocini Canal, l’alcaldessa d’Avià. 

Gerard Aran i Patrocini Canal han coincidit en assenyalar que “el nostre ajuntament valora molt l’esforç que fan aquests esportistes per competir en àmbits estatals”. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Avià  “els vol donar soport econòmic i institucional per que segueixin així”.

La contrapartida d’aquesta ajuda és que “se’ls demanarà que facin difusió dels valors de l’esport i de la importància de la seva practica mitjançant xerrades pels alumnes de l’escola” Santa Maria d’Avià. Aquestes xerrades tindran lloc a partir del gener del 2022. 

Gerard Aran i Patrocini Canal han explicat que el govern d’Avià preveu mantenir aquest fons d’ajudes adreçat als esportistes que visquin al poble de cara l’any que ve. La dotació global que s’hi destinarà encara s’ha de determinar. 

 

Darrera actualització: 16.12.2021 | 09:35