L’Ajuntament d’Avià adquireix la mini-excavadora votada als pressupostos participatius

Dimecres, 24 de novembre de 2021 a les 12:00

 

La màquina de treball serà utilitzada pel personal municipal en el manteniment de camins

L’Ajuntament d’Avià ja té la màquina mini-excavadora per facilitar la feina a la brigada municipal. En especial aquesta màquina de treball serà utilitzada pel personal municipal en el manteniment de camins i també en altres accions més concretes com carregar les carrosses dels reis als camionets.

La compra de la mini-excavadora és una de les propostes guanyadores en els pressupostos participatius 2021 de l’Ajuntament d’Avià. Els avianesos així ho van decidir el passat mes de febrer a través dels seus vots. 

La compra d’una màquina excavadora per la brigada municipal va ser la sisena proposta més votada de la llista, amb un total de 39 vots, i ha tingut un cost de 20.751 euros. 12.500 euros han estat aportats per els pressupostos participatius i la resta s'ha cobert amb fons propis de l'Ajuntament d'Avià. 

Segons indicava la normativa dels pressupostos participatius la proposta més votada no era la única en fer-se realitat. Per aquest motiu,  a més de la pavimentació de la pista de l’escola Santa Maria d’Avià, la proposta guanyadora amb 108 vots, van ser acceptades també les següents propostes: la senyalització de quatre rutes de senderisme pel terme municipal d’Avià, la compra de material nou per l’escola bressol d’Avià, l’adquisició de tarimes desmuntables i la instal·lació d’un panell informatiu a la plaça de l'Ateneu.

Un total de 160 persones van participar en les votacions dels pressupostos participatius 2021 de l’Ajuntament d’Avià. Les votacions online van ser majoritàries, amb 119 persones, i un total de 41 avianesos van votar presencialment a l’Ajuntament. 

Darrera actualització: 24.11.2021 | 12:38