L’Ajuntament convida els veïns a formar part de la comissió d’impuls dels pressupostos participatius 2022

Dimarts, 25 de gener de 2022 a les 10:00

La pandèmia de la covid-19 fa inviable celebrar l’assemblea pública informativa que se solia fer

L’Ajuntament d’Avià ha convidat els veïns a formar part de la comissió d’impuls dels pressupostos participatius del 2022

El consistori ha fet arribar una carta a les llars dels avianesos per fer-los saber que s’ha obert la convocatòria d’enguany. Els veïns i veïnes del poble poden participar-hi proposant projectes, votant i decidint  “a què s’ha de dedicar una part del pressupost municipal de 70.000 euros”, ha declarat Montse Casellas Sala, la regidora de Participació Ciutadana. També es destina un 10% de la dotació total dels comptes anuals municipals perquè la quitxalla del poble faci les seves propostes.

La pandèmia de la covid-19 fa inviable l’assemblea pública informativa que se solia fer. Per aquesta raó, existeix una comissió d’impuls que s’encarrega de fer l’estudi, el seguiment i la gestió del procés participatiu “amb l’objectiu que sigui el més transparent possible”.

Per formar part d’aquesta comissió només cal enviar un correu a avia@diba.cat. S’hi han de fer constar les dades personals: nom i cognoms, el DNI i el telèfon mòbil. El termini per demanar formar-ne part finalitza el dia 6 de febrer. Un cop tancat el termini per formalitzar les inscripcions, el consistori confirmarà la petició i convocarà una primera reunió online.

La regidora Montse Casellas ha volgut agrair a l’avançada “la col·laboració de tothom per formar part d’un poble actiu”. 

 

Darrera actualització: 01.02.2022 | 10:39