Es presenta la I Fira de menjar i cervesa artesana de la Festa Major d'Avià

Dimecres, 23 d’agost de 2023

Benvolguts avianesos i avianeses, aquesta setmana ja és la nostra Festa Major i us volem comentar algunes qüestions relacionades amb la logística pròpia de la Festa.

El divendres dia 25 a les 21:00 es tancarà la plaça del Padró, el carrer Portal, el carrer Abat Oliba i la placeta del mateix nom i no s’obrirà el pas fins les 5:00 hores del matí següent.

El dissabte dia 26 de les 16:30 fins les 17:30 es tancarà l’Avinguda Pau Casals a cal Tauler fins a l’ajuntament i també la Gran Via (carretera de Cal Rosal) fins La Taverna.

Aquest mateix dissabte des de les 16:30 fins les 5:00 hores del matí següent també es tancarà la Plaça del Padró, el carrer Portal, el carrer Abat Oliba i la placeta del mateix nom fins la Taverna. Recomanem als veïns que tinguin garatge en aquests carrers que deixin els vehicles a l’aparcament de sobre el Local Avianès ja que hi hauran parades d’aliments i begudes a tot el casc antic i serà impossible el pas de vehicles.

En relació a aquest tema de la Fira estem molt contents de comentar-vos que comptarem amb parades que vendran menjar i beure per consumir allà mateix o asseguts en diferents espais que s’habilitaran per aquest fí. La botiga de Cal Tufaire oferirà salsitxes i embotits, Cal Gasolà cuinarà hamburgueses de tots tipus, el Forn d’Avià tindrà empanades i coques salades, l’Associació Progat del Berguedà farà sucs de fruita fresca, batuts, llimonada, orxata i biquinis.

També hi haurà una creperia, una formatgeria, una parada de pastissos i dues parades de cervesa artesana: La Cornelia feta amb llúpol de Cal Faneca i El Grenyut amb llúpol de La Coromina. Ja veieu que gairebé tot és de Km.0, us convidem a gaudir-ne i a consumir productes dels establiments locals però vistos des d’una altra perspectiva.

Aprofitem l’avinentesa per a desitjar-vos una bona Festa Major a tots plegats.
 

Darrera actualització: 23.08.2023 | 17:39