El parc urbà de salut és la proposta més votada als pressupostos participatius 2022

Dijous, 5 de maig de 2022

L’Ajuntament d’Avià mostra la seva satisfacció per la participació de la ciutadania

El parc urbà de salut ha estat la proposta més votada dels pressupostos participatius 2022 de l’Ajuntament d’Avià. 

Amb un total de 61 vots, la instal·lació d’aparells per fer exercici físic adreçat a adults i gent gran ha estat la proposta que més ha convençut als votants del poble. 

L’Ajuntament d’Avià vol mostrar la seva plena satisfacció per la resposta dels avianesos a les votacions dels pressupostos participatius. 

Un total de 107 persones han participat en les votacions telemàtiques o presencials per escollir alguna de les 12 propostes finalistes. 70 persones ho han fet per via telemàtica a través de l’aplicació de l’Ajuntament d’Avià i 37 de forma presencial a les oficines del consistori. 

La segona proposta més votada ha estat la renovació de la gespa del pati de la classe de P2 de l’Escola Bressol d’Avià, amb 35 vots. Molt a prop ha quedat la tercera proposta, la millora de la zona de cuina de l’Hotel d’Entitats, amb 33 vots. 

La regidora de Participació Ciutadana, Montse Casellas, afirma que “estem molt contents i satisfets de que la gent s’hagi implicat un any més en la votació dels pressupostos per fer un poble millor. La veritat és que a Avià tenim uns veïns i veïnes molt participatius i no ens podem queixar”.

Després de l’anunci de les propostes més votades l’Ajuntament d’Avià obre un període d’estudi per realitzar la valoració econòmica real de cada proposta i posteriorment anunciarà les propostes que es faran realitat partint de les votacions dels avianesos. 

El consistori avianès destina 10.000 euros a propostes de fins a 5.000 euros i 50.000 euros a propostes d’entre 5.001 euros i 20.000 euros.

 Els 10.000 euros restants seran per als pressupostos participatius infantils i es recolliran les aportacions dels infants del poble.

Resultats de les votacions dels pressupostos participatius 2022


- Parc urbà de salut: 61 vots
- Pati escola bressol: 35 vots
- Cuina Hotel Entitats: 33 vots
- Papereres de reciclatge: 31 vots
- Cortines Ateneu: 25 vots
- Caseta de llibres: 25 vots
- Enquitranar La Plana: 22 vots
- Cartells zones agrícolas: 21 vots
- Parc infantil La Plana: 20 vots
- Restaurar abeurador Santamaria: 19 vots
- Rentat bicicletes: 16 vots
- Dibuix oficis antics: 3 vots

Darrera actualització: 5.05.2022 | 10:19