El “Novemberfest” arriba a Avià per celebrar per primera vegada la festa de la cervesa

Dilluns, 13 de novembre de 2023

El 18 de novembre el Parc del Tossal s’omplirà d’activitats per a tots els públics amb parades d’artesania i cervesa artesana

L’entitat l’Horta de Cal Faneka, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Avià, organitzen per primera vegada el “Novemberfest”, la festa de la cervesa d’Avià. 

El dissabte 18 de novembre el Parc del Tossal es convertirà en l’epicentre d’una celebració que tindrà activitats per a tots els públics amb la cervesa com a element principal. 

Durant tot el dia hi haurà parades amb productes d’artesania, alimentació o beguda i un servei de barra amb diferents opcions per provar cerveses artesanes. 

La festa començarà a les 11h amb un taller de cervesa artesana, on els assistents podran descobrir com crear la seva pròpia cervesa IPA.

A les 11.30 hi haurà activitats infantils per als més menuts, amb jocs gegants i monitores de lleure que faran gaudir als nens i nenes que hi assisteixin. 

A partir de les 12h i fins a les 13h, hi haurà la Happy Hour de la cervesa artesana Cornèlia Teknopunk, feta amb llúpol d’Avià i malta del Segrià. 

Seguidament, a les 14h hi haurà un dinar popular amb caldo, botifarres, xistorres i també una opció vegana. Els tiquets per poder ser al dinar es poden adquirir prèviament al Bar Padró, al bar de l’Ateneu o a l’Ateneu Llibertari del Berguedà. També es pot fer la reserva a través del correu electrònic calfaneka@gmail.com.

A la tarda, la festa del “Novemberfest” continuarà a les 16h amb un bingo musical a càrrec de les integrants del programa “Las notïsiass” de Ràdio Pinsania. Els cartons per poder jugar al bingo es podran adquirir el mateix dia de la festa. 

Com a fi de festa, a partir de les 18h i fins a les 12h de la nit hi haurà diferents concerts per amenitzar el primer “Novemberfest” avianès. Es podrà escoltar música soul, rock’n’roll, punk, psycobilly, elektro i tekno de la mà de diferents punxadiscos que posaran ritme a la celebració. 

Darrera actualització: 13.11.2023 | 13:14