Avià se suma al Dia Mundial de l'Aigua amb dues exposicions

Dilluns, 14 de març de 2022 a les 10:00

Es podran visitar des del 19 de març i fins al 3 d’abril a l’Ateneu

Avià se suma a la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua que s'escau el 22 de març amb dues exposicions. Des del dia 19 de març fins al 3 d'abril, a la sala d'exposicions de l'Ateneu, es podran visitar dues mostres molt vinculades a aquest tema. "Menys plàstics més vida" i "Qui embruta el mar?". Es podran visitar de dilluns a divendres de les 8h a les 15h. 

El regidor de Medi Ambient d'Avià, Carles Navarro ha indicat que el Dia Mundial de l'Aigua és una bona ocasió "per reflexionar sobre l'ús que en fem d'aquest element tan necessari per a la vida, però alhora infravalorat, segurament pel fet de tenir-lo a mà tan fàcilment només amb el gest d'obrir l'aixeta". Al consistori avianès "volem aprofitar aquesta data per donar-li la importància que es mereix".

Carles Navarro ha explicat que "encara que es tracti de dues exposicions diferents estaran col·locades com si fossin una de sola, ja que entre elles es complementen i ens poden ajudar a entendre els greus problemes que pateixen alguns ecosistemes per la mala gestió que en fem els humans dels nostres residus". 

El regidor de Medi Ambient ha agraït a l'Agència Catalana de l'Aigua la cessió d'aquest material.

 

Darrera actualització: 14.03.2022 | 10:06