Avià prepara l’arribada dels Reis Mags de l’Orient

Dimarts, 13 de desembre de 2022

Melcior, Gaspar i Baltasar visitaren el poble el dia 5 de gener a les 18h i repartiran regals per les cases 

El Nadal arriba a Avià i ho fa carregat d’il·lusió. El consistori avianès ha preparat per a aquestes festes diferents activitats amb l’objectiu que petits i grans puguin gaudir al màxim d’unes dates plenes de màgia. 

L’alcaldessa, Patrocini Canal, anima a gaudir de les festes i a participar en els actes que s’organitzen a Avià. “Estem preparats per l’arribada del Nadal i com cada any, la visita dels Reis Mags serà un dels moments més especials. Us esperem a tots al poble per gaudir de la cavalcada i d’una gran festa final a la plaça de l’Ateneu, enguany guarnida amb un arbre de Nadal molt especial que convido a tothom a visitar”, afirma.  

La primera cita nadalenca serà el dimarts, 20 de desembre, a les 16.30h a l’escola Santa Maria d’Avià, on l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Avià, han organitzat una recepció del patge reial. 

Un dels patges que acompanyen els Reis Mags de l’Orient serà present a l’escola i entregarà a la quitxalla les cartes per escriure als Reis. El patge repartirà cartes a partir de les 16.30h al pati de l’escola. 

Els nens i nenes tindran sis dies per pensar i escriure les seves cartes als Reis, ja que el dilluns, 26 de desembre, el patge tornarà per recollir-les. El patge reial arribarà a les 11.30h per cal Teuler i recollirà les cartes a partir de les 12h a la plaça de l’Ateneu. 

El plat fort arribarà el dia 5 de gener a partir de les 18.00h amb l’arribada de Ses Majestats a Avià. 

Melcior, Gaspar i Baltasar  faran la seva arribada al poble per cal Teuler. Després, baixaran per l’avinguda, recorreran el nucli antic caminant i visitaran el portal que serà al Parc del Tossal. 

Finalment, es dirigiran al consistori per adreçar unes paraules als nens i nenes des del balcó de l’Ajuntament. 

Seguidament, començarà el repartiment de regals per les cases d’Avià. 

Perquè els tres reis puguin lliurar els seus regals a temps, s’hauran de portar a l’Ajuntament d’Avià en horari d’oficines abans del 27 de desembre. 

Els regals que s’entreguin fora d’aquest termini no s’acceptaran. 

Darrera actualització: 13.12.2022 | 09:20