Autosuficiència energètica a l'entorn rural

Dijous, 18 d'octubre de 2018 a les 09:00

Aquesta jornada tècnica tindrà lloc dijous dia 18 d'octubre de 9 a11 del matí a la Sala d'Exposicions de l'Ateneu.

L’autosuficiència energètica esdevé un repte pels entorns rurals de Catalunya on la implantació de les energies renovables hi tenen un paper decisiu.

Aquesta jornada, dirigida a agricultors, ramaders i empresaris del sector agroindustrial, vol incidir en la normativa, reptes i oportunitats, ajuts econòmics, exemples i casos d'èxit pel foment de l'optimització energètica de les explotacions i la instal·lació d'energies renovables en el món rural.

Programa:

           9.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació

           9.10 h Presentació de la Jornada

9.10 h Estat actual de les energies renovables en les explotacions rurals. Normativa, exemples, ajuts econòmics, reptes i oportunitats

Sr. Josep Rosell, responsable de projectes a OÎCOS, tècnic dee SIMBIOSY i expert en auditoria energètica en l‘àmbit rural i industrial.

9.40 h Altres oportunitats en gestió energètica en el món rural. La gestió dels consums, les xarxes intel·ligents (rural smart grid), combinació de fonts energètiques

Sra. Anna Lluís, co-fundadora de SIMBIOSY i responsable de projectes de simbiosi industrial per impuls de l’economia circular en el territori. 

10.15 h Concreció d’oportunitats i debat 

11.00 h Cloenda de la Jornada

 

 

Darrera actualització: 15.10.2018 | 10:12