Aquest diumenge hi ha fira Avià

Divendres, 26 de maig de 2017 a les 00:00

Vins, cerveses, formatges i exposició d'antiguitats i vehicles clàssics, a la Fira del Col·leccionisme d'Avià

La Fira del Col·leccionisme, Antiguitats i Gastronomia d'Avià repeteix aquest diumenge 28 de maig, amb una nova edició que conjuminarà, novament, tastos i degustacions de formatges, vins i cerveses, amb l'encant i la peculiaritat dels vehicles clàssics i les parades d'antiguitats. 

Una aposta que enguany arriba a la 8a edició, amb una trobada de motos i vehicles antics al voltant de la plaça de l'Ateneu, i un esmorzar al Pavelló a partir de les 9.30 del matí que, tal com han dit, serà gratuït per als conductors i un acompanyant, en els 100 primers inscrits. 

Al llarg del matí, però, les parades tornaran a omplir la plaça de l'Ateneu, amb un espai gastronòmic que es convertirà en un aparador de vins, caves, cerveses i vermuts catalans, així com d'altres productes alimentaris, com ara formatges, iogurts o garrapinyades. 

Una aposta que, com és habitual, es veurà complementada amb jocs inflables i activitats per als més petits, l'actuació dels bastoners d'Avià, un dinar popular, la penjada de la bandera del poble a la plaça Abat Oliba, i el ja tradicional mercat del col·leccionisme que es fa a l'aparcament de davant de la plaça. 

 

Font: NacióBerguedà

Darrera actualització: 26.05.2017 | 13:00