Amb l'ajuda de SOREA Avià és Vila Florida

Dijous, 20 de juliol de 2017 a les 00:00

SOREA I L’AJUNTAMENT D’AVIÀ COL·LABOREN PER EMBELLIR ELS CARRERS DEL MUNICIPI

SOREA, empresa gestora del cicle integral del l’aigua, ha signat avui dijous 20 de juliol un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Avià amb l’objectiu de posar en marxa diverses iniciatives d’embelliment del municipi dins del marc del projecte “Viles Florides”. Aquest projecte és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor. “Viles Florides” ha reconegut Avià com un “poble viu” amb molt potencial en el seu nucli antic, ple de balcons i espais florits. Per aquest motiu, l’Ajuntament treballa per esdevenir una vila més bonica, pels avianesos i pels visitants, i ho fa a través d’un projecte que busca donar valor i atractiu al municipi a través de diferents accions que enllacen art, paisatge i territori.

SOREA, com a companyia compromesa amb millorar la qualitat de vida dels seus usuaris, recolza iniciatives que serveixin per incidir positivament en el benestar dels ciutadans. En aquest sentit, “Viles Florides” no només té l’objectiu d’ornamentar i crear espais agradables, sinó que també té en compte la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels veïns i la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental, entre altres objectius.

El conveni de col·laboració estableix que SOREA farà efectiva una aportació econòmica que es destinarà en benefici de projectes relacionats amb “Viles Florides”. L’aigua que SOREA transporta fins el municipi també beneficiarà els nous espais verds i millorà la vida tant dels ciutadans com dels futurs parcs i jardins urbans.

Font nota de premsa: SOREA

Darrera actualització: 20.07.2017 | 14:43

Imatges