Afectacions a Avià per la celebració de Firhàbitat

Dimecres, 8 de maig de 2024

La recollida de residus es farà cada dia a les 6.00h del matí

S’apropa la 4ª edició de Firhàbitat (dies 10, 11 i 12 de maig) i com en les darreres edicions, l’àmbit que la fira ocuparà a Avià és la zona de la plaça de l’ajuntament, els aparcaments de davant l’Ateneu, el pavelló poliesportiu  i l’avinguda Francesc Macià des de la rotonda de l’escola fins a l’entrada de la piscina.

Com que la fira va creixent any rere any, hi haurà expositors a banda i banda de l’esmentada avinguda  però que no molestaran per les entrades i sortides dels domicilis i garatges. S'instal·laran, de manera provisional i només per aquests tres dies, el sistema d’ombreig a l’avinguda Francesc Macià que tan bé va funcionar en la passada edició.

El dilluns dia 29 d'abril es començarà a ocupar la zona d’aparcaments de l’Ateneu i el dia 6 de maig s’instal.laran els estands al cantó de les cases de  l’avinguda Francesc Macià.

Pel que fa al servei de recollida de residus, utilitzaran un camionet petit i faran la recollida cada dia a les 6.00h del matí, per tan s’haurà de treure les fraccions que toqui la nit anterior.

Aquest any s’escau que la fira cau en plenes eleccions autonòmiques i no hi haurà figures polítiques en la inauguració oficial de la fira que serà el dia 10 de maig a les 12.00 del matí.

Us animen a participar en els diversos tallers que hi ha adreçats sobretot als infants i a les ponències sobre Arquitectura i Salut que hi ha programades i que tindran lloc a la Sala Gran de l’Ateneu.

Trobareu tota la informació a la pàgina web www.firhabitat.com

L'Ajuntament d'Avià és conscient que la celebració de Firhàbitat pot alterar en certa manera les rutines diàries dels habitants, i és per això que us preguem que si us sentiu directament afectats per alguna de les accions que es portaran a terme aquests dies, ho poseu en coneixement del consistori. 
 

 

Darrera actualització: 8.05.2024 | 10:41