Jornada d'Història del Carlisme

Dissabte, 19 de maig de 2018 de 10:00 a 18:00

Us  interessa el coneixament del fenomen del carlisme i la història de la comarca?

Us esperem a l'Ateneu d'Avià el dia 19 de maig a partir de les 10 del matí. Jornada gratuïta.

PROGRAMA D'ACTES:

  • A les 10, benvinguda a càrrec de Patrocini Canal, alcaldessa d’Avià.
  • A dos quarts d’11, presentació de llibres a càrrec dels autors. La democràcia després de la dictadura. El Partit Carlí a la comarca d’Osona durant la Transició Democràtica, de Jaume Campàs i Fornols. O cavaller o vençut. El comte d’Espanya, de Rafael Pérez Cabanes. Els trabucaires, de Josep Vilar i Vergés. Els hospitals carlins de la Selva i la Valldora (1837-1840), de Daniel Montañà i Buchaca.
  • A dos quarts de 12, descans i cafè amb pastetes.
  • A dos quarts d’1, conferència: Berga, Casserres, Avià: auge, consolidació i fi del Comte d’Espanya, a càrrec de Joan-Xavier Quintana i Segalà. A continuació, col·loqui i reportatge gràfic sobre la filmació de la destitució del Comte d’Espanya.
  •  A dos quarts de 3 dinar opcional:al restaurant La Roda (22 euros IVA inclòs) [Per participar al dinar cal reservar fins cinc dies abans a c.e.avia@telefonica.net o 679 30 82 49]

Menú: 1r plat Pica La Roda: Embotits variats amb llesquetes de pa amb tomàquet, Amanida amb formatge de cabra i fruits secs, Coca de Folgueroles amb escalivada i anxoves, Bunyols de bacallà, Carxofes a la brasa, Fideuà 2n plat a escollir entre: Bacallà a la llauna // Graellada de carn (botifarra, xai, pollastre) //Melós de vedella al forn. Postres a escollir: Crema catalana // Pastís de formatge // Mel i mató // Gelat de torró amb xocolata calenta. Vi de la casa, aigua, gasosa. Cafè, tallat o infusió)

Darrera actualització: 3.05.2018 | 11:48