Fira del pa i el cereal

Dissabte, 7 de juliol de 2018 de 17.00 h a 23.00 h

A part de tots els actes habituals de la Festa del Segar i el Batre, enguany destaquem la novetat de la 1ª Fira del pa i el cereal, i productes ecològics km 0: Amb productes de prop de casa nostra, ecològics i de proximitat.  Artesans i elaboradors oferiran els seus productes repartits pels carrers Portal i Abat Oliba, des de la Plaça del Padró fins a la Pl. de l’Abat Oliba, tast de cerveses, i molt més. Al vespre, música en directe a l’aire lliure a la pl. Abat Oliba.

17:00h  TALLER FAMILIAR DE FER PA “DE LA LLAVOR A LA BOCA”.  Descoberta de la diversitat de cereals existents; tot relacionant els diferents cereals amb el seu país d’origen, les seves tradicions i les receptes. Al taller realitzarem 4 tipus de pans fets de farines provinents de diferents cereals i aprendrem amb la pràctica les nocions de cuina bàsics per a la elaboració de fabulosos pans i postres.

Veurem diferents tipus de cereals, els moldrem i en farem farina, amassarem i et podràs endur el teu pa per coure a casa. A càrrec de l’associació “l’Ortiga de Valldoreix”. Peixera de l’hotel d’entitats.

18:30h  TALLER FAMILIAR DE FER PA “DE LA LLAVOR A LA BOCA”. 2a sessió. Peixera de l’hotel d’entitats.

19:00h  TALLER D’APERITIUS I ENTRANTS FETS A BASE DE CEREALS O PA. Aprèn a fer “montaditos” i d’altres fàcils receptes amb base de pa. A càrrec de Maria Gabarró de “La Cuina”.  Carpes de pl. Abat Oliba

20:00h  TAST DE CERVESES ARTESANES.  Tastarem diferents tipus de cerveses per conèixer-ne les diferències, possibilitats de maridatge, procedència i procés d’elaboració. Sessions per a grups de 12 persones, a les 20:00h i a les 20:30h.

21:00h  CONCERT ÍNTIM DE MARINA TUSET I VALEN TUSET. A la pl. Abat Oliba, concert acústic de jazz a l’aire lliure. La cantant Marina Tuset actuarà a duo amb el guitarrista Valen Tuset. Els dos germans interpretaran temes propis i un repertori basat en la música llatina amb influències del món del jazz.  Hi haurà servei de bar de cervesa.

Quin cost té:

Totes les activitats són gratuïtes

Adreça:

Nucli antic,

Darrera actualització: 28.06.2018 | 14:54