Plans, campanyes i programes

 • PLA DIRECTOR DE CLAVEGUERAM 26 de juliol de 2022
 • Foto AVIÀ PER UN BON CLIMA 10 de desembre de 2017

  AVIÀ PER UN BON CLIMA  és un projecte  mediambiental, que lliga l’ecologia local amb els problemes específics d’Avià i el problema climàtic global. El pla no només afecta a la vida pública sinó que també actua sobre el sector d’estalvi energètic privat i promou l’economia verda.

 • Foto AVIART 10 de desembre de 2017

  AVIART  vol donar valor i atractiu al poble, establint una marca amb sentit com a registre evolutiu de poble i amb consciència social. AviART fusiona presència artística i cura paisatgística.
 Porta l’art al carrer, l’art fet pels veïns i per professionals també. Ordena els paratges naturals fusionant-los amb el poble de manera coherent.

 • Foto AVIÀ PER LA VIDA AL CARRER 10 de desembre de 2017

  AVIÀ PER LA VIDA AL CARRER  és un projecte que pretén afavorir la seguretat viaria, recuperar el carrer per la gent, procurar qualitat de vida per a tothom.  Ens hem acostumat a que els pobles i ciutats són pels vehicles a motor i cal un esforç global per revertir aquesta situació.

 • Foto AVIÀ VILA FLORIDA 10 de desembre de 2017

  AVIÀ VILA FLORIDA, és un projecte que acull la iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor. “Viles Florides” ha reconegut Avià com un “poble viu” amb molt potencial en el seu nucli antic, ple de balcons i espais florits. Per aquest motiu, l’Ajuntament treballa per esdevenir una vila més bonica, pels avianesos i pels visitants, i ho fa a través d’un projecte que busca donar valor i atractiu al municipi a través de diferents accions que enllacen art, paisatge i territori.

Darrera actualització: 16.10.2017 | 12:22
Darrera actualització: 16.10.2017 | 12:22