Plans, campanyes i programes

 • MODIFICACIÓ PUNTUAL PLA ESPECIAL DE MASIES 07/03/2023

  Pla especial per a la identificació i regularització de les masies i cases rurals situades en el sòl
  no urbanitzable del municipi d’Avià. Document d’aprovació inicial. (Febrer 2023)

 • Foto AVIÀ PER UN BON CLIMA 10/12/2017

  AVIÀ PER UN BON CLIMA és un projecte  mediambiental, que lliga l’ecologia local amb els problemes específics d’Avià i el problema climàtic global. El pla no només afecta a la vida pública sinó que també actua sobre el sector d’estalvi energètic privat i promou l’economia verda.

 • Foto AVIART 10/12/2017

  AVIART vol donar valor i atractiu al poble, establint una marca amb sentit com a registre evolutiu de poble i amb consciència social. AviART fusiona presència artística i cura paisatgística.
 Porta l’art al carrer, l’art fet pels veïns i per professionals també. Ordena els paratges naturals fusionant-los amb el poble de manera coherent.

 • Foto AVIÀ PER LA VIDA AL CARRER 10/12/2017

  AVIÀ PER LA VIDA AL CARRER és un projecte que pretén afavorir la seguretat viaria, recuperar el carrer per la gent, procurar qualitat de vida per a tothom.  Ens hem acostumat a que els pobles i ciutats són pels vehicles a motor i cal un esforç global per revertir aquesta situació.

 • Foto AVIÀ VILA FLORIDA 10/12/2017

  AVIÀ VILA FLORIDA, és un projecte que acull la iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor. “Viles Florides” ha reconegut Avià com un “poble viu” amb molt potencial en el seu nucli antic, ple de balcons i espais florits. Per aquest motiu, l’Ajuntament treballa per esdevenir una vila més bonica, pels avianesos i pels visitants, i ho fa a través d’un projecte que busca donar valor i atractiu al municipi a través de diferents accions que enllacen art, paisatge i territori.

Darrera actualització: 16.10.2017 | 12:22
Darrera actualització: 16.10.2017 | 12:22